Ka kopt ledus vannu

Kā kopt savu ledus vannu?

Lai nodrošinātu patīkamu un efektīvu ledus vannas lietošanu, ir būtiski uzturēt to gan tehniskā gan estētiskā kārtībā. Lūk daži svarīgi padomi un ieteikumi, kā to veiksmīgāk īstenot:

Ūdens tīrība

Tīriet savu ledus vannu regulāri, lai novērstu baktēriju, alģu un citu piesārņojumus rašanos. Kopšanai ietojiet netoksiskus tīrīšanas līdzekļus, pēc tam rūpīgi to izskalojot ar ūdeni. Vannu nepieciešams tīrīt vai nomainīt ūdeni vismaz reizi nedēļā vasaras un pēc nepieciešamības ziemas laikā, jo baktērijas un aļģes aukstajā laikā vairojas krietni lēnāk.


Ūdens kvalitāte

Lai pelde būtu patīkamāka, izmantojiet tikai tīru ūdeni. Papildus variet izmantot hloru, speciāli tam paredzētu sāli vai citus dezinficējošus līdzekļus, lai uzturētu ūdeni tīru, it īpaši, ja ledus vannu izmanto vairāki cilvēki.


Apkārtējais piesārņojums

Polar Shock Therapy ledus vannas ir paredzētas lietošanai gan āra apstākļos, gan iekštelpās. Lai novērstu aukstuma zudumu vasarā, samazinātu ledus kārtas veidošanos ziemā un mazinātu ledus vannas piesārņojumu vienmēr lietojiet piepūšamo pārvalku. 


Ledus vannas aizsardzība no sasalšanas

Ziemā, pie ilgstošas zemas temperatūras var veidoties ledus kārta, tāpēc ir svarīgi to katru dienu salauzt. Šis process novērš ūdens pilnīgu sasalšanu, nodrošinot ātrāku un vieglāku ledus vannas lietošanu. Varat izmantot cirvi, āmuru vai jebkuru citu instrumentu, lai salauztu ledus, taču esiet īpaši uzmanīgs ap ledus vannas malām, lai tās nesabojātu.

Back to blog